Nba Live 10

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Visszatért az NBA LIVE és ismét az a legfontosabb küldetése, hogy a teljes idényben a lehető legeredetibben adja vissza a kosárlabda izgalmát! Az NBA LIVE 10 élethű játékeseményei, a továbbfejlesztett irányítás, az egyedi Dinamikus DNS és a forradalmian új Dinamikus évad új fejezetet nyitnak a kosárlabda-szimulátorok történelmében. 
 
Az új csapat segítségével kifejlesztett szoftver a játékmenetre helyezi a hangsúlyt, így az NBA LIVE 10 zavartalanabb és simább játékot kínál, mint a LIVE sorozat előző tagjai. A program fejlesztői mindent elkövettek, hogy a piac legélethűbb kosárlabda-szimulátorát készítsék el, ezért a játékosok minden mozgása, passza, dobása, blokkolása és zsákolása még összetettebbé és látványosabbá vált. A kétszintű irányítási séma miatt az NBA LIVE 10 az alkalmi játékosok számára is vonzó lesz, de a haladó felhasználók számára elérhetőek a komolyabb kezelőszervek is, így bárki elkészítheti magának a látványos visszajátszásokat, tekintet nélkül az ügyességi szintre.
 
Áttekintés

Játékmenet

A továbbfejlesztett játékrendszer segítségével az NBA LIVE 10 a sorozat leggördülékenyebb játékmenetét kínálja. Az NBA LIVE 10 tökéletesen visszaadja a kosárlabda intenzitását, sebességét és kreativitását. Ezt a csapattagok továbbfejlesztett MI-je, az új passzolási rendszer és a támadás többféle módozata szolgálja.

Dinamikus DNS

A játék agya a Synergy Sports Technology, az elsődleges elemzőrendszer, amely több mint 25 NBA csapat adatait tárolja. Ez méri fel a játékos DNS-ét, amely meghatározza a pontszerzési lehetőségeit. A csapat DNS pedig a játékos egyedi stílusát és szokásait térképezi fel, például, hogy milyen arányban mozdul jobbra, balra, vagy azt, hogy a pálya melyik részéről dob.

Sokoldalú felhasználói felület

Az NBA LIVE 10 eddig példátlan mértékű irányítást tesz lehetővé. Akár a védelmen való áttörésről, akár a labdavezetésről vagy a dobás erejéről van szó, az NBA LIVE 10 programban mindenki úgy játszhat, ahogy akar.

Élethű megjelenítés

Szinte hallani, amint Toronto közönsége fújol, amikor Vince Carterhez kerül a labda, látni a LeBron védjegyévé vált porszórást. Az NBA LIVE 10 programban bárki átélheti az NBA játékok összes izgalmát! Rosszul szerepel egy játékos? A Dinamikus DNS segítségével egy idényen keresztül alakul a történet, így a kommentárok mindig frissek maradnak. Az utolsó meccsen is hallhatsz hát újdonságokat!

Megkülönböztethető csapatok

A Lakers háromszög támadásától Cleveland LeBronon alapuló támadásáig különböző taktikákat alkalmaznak a csapatok, hiszen mind másféleképpen játszik. Így van ez az NBA 10-ben is. Az NBA igazi meccsei alapján az MI dönti el, hogy játszanak játékosaid és ellenfeleik, akik épp úgy viselkednek majd, mint ahogy a való életben tennék.

Megkülönböztethető játékosok

Vannak, akik sokáig birtokolják a labdát, egyesek pedig pontosabban dobnak. Mindenkinek vannak erős oldalai. Az NBA LIVE 10 játékosai döbbenetes pontossággal utánozzák az igazi sportolókat. Legyenek akár gyors irányítók vagy nehézkes centerek, a játékosok egyedi és egymástól különböző módon viselkednek.

Mezek, cipők és egyebek

Csapatodat a legkülönbözőbb mezekbe öltöztetheted, lehet a stílus retró, ünnepélyes vagy kulturális jellegű. A játékban 500 féle cipő szerepel, amelyek az idény folyamán frissülnek és a liga játékosainak 75 tetoválása is eredeti. Az NBA LIVE 10 az elképzelhető legautentikusabb kosárlabdaélményt nyújtja!

Regisztrált és bejelentkezett látogatóink számára a profiljukban megadott konfiguráció automatikusan összehasonlításra kerül a hivatalos gépigénnyel!

  Hasonló játékok    
  A kategória legjobbjai a NBA Hungary adatbázisából    
  Kapcsolódó letöltések    
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a játékadatbázishoz  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód,
regisztrálj oldalunkon!Adatlap

Nba Live 10

Sport >>

megjelenés:

2009. október 06.

fejlesztő:

EA Canada

kiadó:

Electronic Arts

Web
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó: