Nba 2k14 cipők

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Aki kosarazott tudja, hogy mennyire lényeges eleme a játék körüli dolgoknak a cipő kérdése. A 2K Sports kellőképpen figyel is erre, hiszen sok lehetőségünk van rá, hogy a cipőket változtassuk a játékban.
Ronnie2K bejegyzése szerint a Jordan, Adidas, Nike, Spalding és Under Armour márkák visszatérnek a játékba, de a szurkolók kérésére újak is bekerülnek, mint a Peak, Anta és a Li-Ning. A kedvenc játékosaink LeBron, Kobe, Rose, Chris Paul, Durant egyedi cipői benne lesznek a folyamatos frissítésekben.Tony Parker is egyedi Peak cipővel lesz, olyan sztárok, mint Kevin Garnett, aki most az Anta-val szerződött szintén saját cipővel lesz a játékban.Wade is a játék megjelenését követő rövid időn belül a saját márkájú Li-Ning cipőjében lesz a játékban. Karácsonyra természetesen az aktuális cipőket is belefrissítik a játékba. Összesen 24 új cipő kerül bele a játékba.


  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K14

Sport >>

megjelenés:

2013. október 01.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei