Nba 2K17 Friction trailer

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A 2K Sports minden eddiginél élethűbb játékmenetet ígér a szeptember 16-án megjelenő játékban.
A Friction trailerben kapunk némi ízelítőt abból, hogy mennyire lesz ez a játék élethű. A Polygon jóvoltából kiszivárgott, hogy pontosan milyen változások lesznek a játékmenetben.

Az első, hogy bekerül a játékba a Stephen Curry conundrum, amelyben a játékos azt a képességét tudjuk kihasználni, hogy nagy távolságból dobálja a hármasokat játszi könnyedséggel. 

A másik változás a dobásokban lesz tetten érhető. A tempókat a jobb analóg kar hátrahúzásával tudjuk majd kivitelezni, a release meter megmarad. A layups-ok esetében szintén bekerül majd a release meter, ez nagy változás lesz a korábbi kiadásokhoz képest.

Minden csapatnak lesz Freelance támadása, nem csak a Knicks-nek és a Spurs-nek. Fejlődni fog a védekezés is, reálisabbak lesznek a blokkok és a labdaellopások jó időzítésével az időtlen labdapattogtatás is megszűnik.
 
A sok fizikai kontaktus és sprint a fáradtságot sokkal jobban befolyásolja majd, mint a korábbiakban. Az új irányítást a 2K U-ban sajátíthatjuk el Coach K segítségével.
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!