Nba 2K14 Nextgen Mycareer új képek, Michael Jordan videó

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A hivatalos 2K Facebook csatornán három új képet és egy Lebron James videót tettek közzé, de felkerült egy Jordan Uncensored videó második rész is.
Elsőnek egy repülőgépes kép érkezett, amivel azt próbálták illusztrálni, hogy két mérkőzés között is, az utazások alatt, repülőgépen vagy autóban is alakíthatjuk My Playerünk sorsát.A csapattársaiddal való kapcsolatod annak a függvénye is lesz, hogy milyen módon játszol, illetve az átvezető eseményeken milyen módon kommunikálsz velük.Az első ügynököd egy gyerekkori barátod lesz, aki sok mindenben a segítségedre lesz, hiszen jól ismer, de hosszútávon ez nem biztos, hogy kifizetődik, így lesz lehetőséged ügynök váltásra is.Közzétettek még egy Lebron James videót is, amiben a borító atléta tanácsokat ad a My Playerednek, ezt ITT nézheted meg.

Végezetül pedig a legérdekesebb videó, amiben Jordan beszél a kedvenc zsákolásáról, szerinte a legjobb CREW módos csapatról, akit ő válogatna össze, a cipőcseréről, kedvenc mezszámáról.


  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K14

Sport >>

megjelenés:

2013. október 01.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei