Nba 2K14 Játékmenet fejlesztői videó

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A producer nagyon elégedett volt az NBA 2K13 játékmenetével, de ennek ellenére keményen dolgoztak az NBA 2K14-en is, ami végül is teljes ráncfelvarráson esett át.
Rob Jones szerint az AI-on nagyon sokat fejlesztettek mind a védekezés, mind pedig a támadás szempontjából. A CPU által irányított játékosok helyezkedése minden eddiginél jobb lesz. A blokkolási rendszer fejlesztése miatt sokkal nehezebb lesz kosarat szerezni, ezt sokan problémás pontnak érezték az NBA 2K13-ban hiszen tényleg nagyon nehezen lehetett a gyűrű felé törő játékost megállítani. A betörések esetében sokkal több fizikai kontaktus történik majd, így nem lesz az az érzésünk, hogy túl könnyen lehet kosarat szerezni. Reméljük, hogy a 140-120-as végeredmények kora lejárt. Biztos ti is sokszor tapasztaltátok, hogy még egy Detroitot is csak nagy nehézségekkel lehet 100 pont alatt tartani. Végül is én örülök, hogy igyekeztek a támadást és a védekezést egyensúlyba hozni.
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K14

Sport >>

megjelenés:

2013. október 01.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei