Nba 2K13 előzetes

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Az EA Sports újbóli piacra lépésével sem változik a 2K stratégiája és arra fog törekedni, hogy a játék minél jobban hasonlítson a valós kosárlabdára.
Menjünk előre és mondjuk ki, hogy a 2K13 ismét jó eséllyel pályázik arra, hogy ebben az évben is a kosárlabda játékok királya legyen. Két évvel ezelőtt csúnyán lenyomta az EA Sports hasonló termékét és két viszonylag jó játékot adott ki.

Idén az NBA Live széria visszatér a boltok polcaira és reméljük, hogy a 2K és az EA csapatának versenyéből mi felhasználók csak nyerhetünk.
Az E3 kiállításon Rob Jones 2K producer az NBA Live 13 bemutatója után azt nyilatkozta, hogy nem akarom fényezni magunkat, de például az arénák megvilágításában jobbak vagyunk:)

A 2K Sports most olyan helyzetben van, mint korábbiakban az NBA Live széria a kétezres évek közepén, amikor abszolút piacvezető volt. A konkurens EA-nek egyértelműen a könnyebb irányítás lehet az aduász a kezében, főleg az újabb játékosok esetében, hiszen az ikonok nélküli passzolás esetében rengeteg eladott labdánk lehet a 2K szériában, ami egy kissé frusztráló és hamar a játék feladásához vezethet. Persze az is igaz, hogy néhány óra játék után minden megszokható.

A Visaul Concepts ezerrel dolgozik a passzolás és a passzolási intelligencia fejlesztésén, ami a Kotaku újságírójának tapasztalatai szerint első ránézésre elég jól néz ki. Most egyébként ezen dolgoznak a legjobban és komoly viták is voltak a fejlesztést vezetők között a különböző megoldások alkalmazásával kapcsolatban.

Azonban az mindenképpen elmondható, hogy a 2K Sports hivatalosan nem sok mindent adott ki az NBA 2K 13-ról, igaz még sok idejük van a játék októberi megjelenéséig. A legtöbb fontos információ egyébként július folyamán lesz majd publikus.

Most olyan apróságokkal is foglalkoznak, mint a 2K12-ben jelentkező pár másodperces késlekedés az esemény és az ünneplés között.
Egy negatívum viszont már kiderült és nem feltétlenül előnyös a pénztárcánkra nézve, ha most nem rendeled meg előrendelésben a játékot, amire mondjuk itthon kevés az esély, akkor tuti bukod a 2013-as All-Star game pályát és mezt, play now, My player és association módokban. Pontosabban lesz All-Star Game, de a tavalyi orlando-i helyszínnel. Ez a PC-s felhasználókat a igazából szerintem annyira nem fogja zavarni, inkább a konzolon lesz zavaró. A Blacktop Games rész az előrendelési „akció” ellenére benne lesz a játékban.
A korábbiakban már írtam, illetve videót is megnézhettetek róla, hogy milyen lesz a zsákoló bajnokság lebonyolítása, a mozdulatok kivitelezésének megoldása engem nem kicsit a Guitar Hero-ra emlékeztet.

Szóval a lényeges dolgok júliusban lesznek meg, amiről persze igyekszek hírt adni.


  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!