Nba 2K13 Reklám és információk

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A 2K Sports készített egy reklámot két játékossal az angyalok eggyel pedig a szeles városból. Több nagy amerikai média is tesztelte már az első NBA 2K13 változatokat, így némi friss infót innen is kapunk.
Elsőnek a friss infókat gyűjteném csokorba és összefoglalnám Jon Robinson ESPN szakíró cikkét, amelyet az E3 zártkörű bemutató után készített. Leginkább a jobb ütközési modellezés keltette fel a figyelmét, illetve a játék is sokkal gyorsabb lett a Fast breakek-nél. A fejlesztők komoly változtatásokat eszközölnek az irányításon is, nem kell zongoraművésznek lenni a gamepaden ahhoz, hogy jól tudjuk a dolgokat kezelni, így a kezdő játékosok sem találják majd annyira nehéznek a játékot.

A védekezés sokkal fizikálisabbá válik a játékmenet változtatásoknak köszönhetően, így könnyebb lesz megállítani a dobógépeket a játékban. Azt is megerősíti ez a beszámoló, hogy az All Star hétvégés események, csak az előrendelt játékokban lesznek benne.

Érdekesség, hogy az NBA 2K12-ben leszimulált döntő a Thunder hét meccses győzelmét prognosztizálja. Ez az első meccs fényében nem is meglepő, én személy szerint úgy érzem, hogy hamarabb is révbe érhet.

Végül pedig az elején említett reklám:



  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!