Nba 2K13 Kevin Durant és Blake Griffin interjú

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A Team USA edzései közben a játékosok reklámfilmet is forgattak, Ronnie2K interjút készített a két játékossal, illetve egy pár képet is kaptunk.
Elsőnek Kevin Durantal készített interjút nézhetitek meg, ahol kiderül, hogy KD igazából nagy NBA 2K fanatikus és az Oklahoma-ban Erick Maynor a legjobb virtuális kosárlabdázó. Persze James Harden és Russel Westbrook is nagyon jók. A legtöbbször a játékosok a repülőn az idegenbeli meccsek alkalmával játszanak. KD azt is elmondja, hogy az eddigi pályafutása alatt a 2010-es kosár VB aranyérem volt a legkellemesebb emléke. Ronnie elárulta, hogy KD 95-s ratinget fog kapni a játékban. KD kedvenc játékmódja a My Player.Blake Griffin is nagyon örül, hogy az NBA 2K13 borítóján lehet. Azt is elmondja, hogy a korábbi nagy zsákolók közül MJ volt a nagy kedvenc, de Cartert is nagyon szerette. A saját zsákolásai közül nincsen nagy kedvenc. A Clippersben Jordan a legjobb NBA 2K játékos, de Erick Bledsoe is nagyon jó. Griffin 87-es ratinget fog kapni a 2K13-ban.és végül néhány kép a reklám forgatásról:


  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!