Nba 2K12 irányítás változások és Online Association bejelentve

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Két fontos témakörrel kapcsolatban érkeztek új információk az éjszaka folyamán.


Az egyik a virtuális GM-ek számára fontos, a 2K12 esetében ugyanis az Association módban is tudunk egymás ellen online játszani. Az ezzel kapcsolatos bejelentést, még a Gamesconon tette Chris Snyder a 2KSports-tól, az interjúban, amit az alábbi videóban nézhettek meg nagy lelkesedéssel beszél az NBA Today-ról is, de tudjuk, hogy amíg Lockout van ez a mód nem fog frissülni.

Mike Wang senior game designer nyilatkozott az irányítás változásairól a fejlesztői blogban, nézzük tehát, hogy mik a legfontosabb változások. 

Tavaly a fejlesztők teljesen átdolgozták a cselezés dolgait, de a fejlesztők nem voltak teljes mértékben elégedettek, így szerettek volna rajta idén is változtatni. A változtatásokkal két dolgot szerettek volna erősíteni, egyrészről a mozgás irányítása folytonosabb legyen, másrészről pedig a jó cselezők még látványosabban robbanékonyak legyenek.

Sok visszajelzés érkezett arról, hogy a sebességgel problémák vannak különösen Fast Break esetében. Ezt igyekeztek orvosolni, betettek egy olyan új lehetőséget, amikor szimplán előre dobhatjuk a labdát és labdavezetés nélkül rohanhatunk utána, ez jelentős sebesség előnyt jelent, persze csak akkor lehet alkalmazni ha tiszta előttünk a terület.

A tavalyi játékhoz képest változtattak még dobáson is, új dologként jelentkezik a dobás minőségét jelző indikátor, amit a My NBA-Presentation menüpontban tudunk majd bekapcsolni. A dobások váltása közötti animációk is kevésbé tűnnek robotszerűnek.
A büntetődobás mechanikája is változik, sokkal nehezebbé tették ezt, hiába érzünk rá mondjuk Howard esetében a büntetőkre a büntető dobószázalék miatt nem biztos, hogy be fog menni. Így a fakezűek nem túl reális 80%-os büntetőszázaléka nem lesz többé.
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K12

Sport >>

megjelenés:

2011. október 04.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei