Nba 2K12 grafikai fejlődés

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Nézzük tehát, hogy a piacon egyeduralkodó NBA szimuláció művészeti igazgatója milyen információkat osztott meg velünk.
Az egyik legnagyobb munkát számukra a Legenda mód grafikai feladatai jelentették, mert több, mint 150 visszavonult játékost kellett arccal, mezekkel, kiegészítőkkel berakniuk a játékba, de élethűen kellett megoldaniuk a korabeli pályák grafikáját is. A Legenda módban 10 játékos lesz legalább csapatonként, tehát a cserejátékosok is extra munkát jelentettek.

A Legenda módban igyekeztek visszaadni szinte teljesen a kor hangulatának megfelelő közvetítést, olyan érzésünk lesz, mintha akkori TV-t néznénk. Itt szinte minden részletre figyeltek, kamerák szöge, kijelzők, kosárpalánkok, fekete-fehér kép, megvilágítás, az alábbi Bill Russel képen lehet is látni.A maiak esetében, több mint 400 játékos képét rajzolták át az aktuálisra. Minden évben probléma a tetoválások kérdése. Úgy próbáltak ezt megoldani, hogy az NBA-től kértek minden játékosról több oldalról fotózott képeket, ami alapján felrakták az aktuális tetkókat.Fejlesztettek a közönségen és a mascotokon is, ha a mascot kilő pólót a közönségbe, akkor a nézők elkezdenek egymással harcolni érte. Aktívabban fog reagálni a közönség abban az esetben is, ha egy játékos vetődik egy labdáért. A felvezetéssel és a szünetekbeni dolgokkal kapcsolatban még később jönnek ki információk. A friss trailer is a következő néhány napban fog kijönni.


  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K12

Sport >>

megjelenés:

2011. október 04.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei