Nba 2K12 fejlesztői blog: védekezés

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Jerson Sapida a fejlesztői blogban legutóbb az edzőtábor változásairól számolt be, most pedig a védekezést vette górcső alá, ezt foglalom most  össze.
Általánosságban elmondható, hogy a tavalyi játékra épül az idei védekezése, mivel ezt éppen a 2K11 esetében teljesen átdolgozták, ezért a 2K12-nél az alapok gyakorlatilag ugyanazok. A fejlesztők inkább csak finomítottak.

Az első változás a védekezés sebesség fokozatai: Három fokozat közül választhatunk majd, az első a sima jobb karos követés, a második sebességet a szoros emberfogásnál tudjuk előhívni,  a harmadik pedig akkor hasznos, ha már úgy érezzük, hogy a támadó 1-2 lépéssel már levert bennünket. Az utolsót Fast Break levédekezésénél is használhatjuk, ekkor hátrafelé tudunk gyorsan futni. A gamepad kombinációkat most nem írom le, úgyis más lesz Xbox360, Logitech vagy PS3 esetében is.

Az analóg kar védekezés is változik egy kicsit, annyi a változás, hogy az analóg kart, csak akkor tudtuk védekezésre használni, ha álltunk eddig, de most már majd mozgás közben is tudunk majd ezzel védekezni. A feltartott kéz az ellenfél számára érezhetően megnehezíti a dobást és a passzok végrehajtását. A fault érzékenységen is javítottak nem fogunk személyhibát kapni, ha szimplán felemeltük a kezünket. A dobások elleni védekezést is módosították, feltartott kézzel nem fognak az ellenfél dobásakor automatikusan felugrani a játékosaink, hanem csak akkor ha megnyomjuk a blokkolást indító gombot.Az analóg karokkal sokkal hatékonyabban védekezhetjük  le a passzjátékot, de be is csapdázhatjuk az ellenfelet, ha elég közel vagyunk hozzá.A labdaellopás is megváltozik. Elfelejthetjük, hogy csak szimplán egy gombot nyomkodunk mindenféle következmény nélkül. Mostantól meg kell adnunk az analóg karral azt is, hogy merre felé legyen a labdaellopás, persze ezt meg kell majd szokni és biztos sokszor lenyom majd bennünket a CPU.

Lepattanó kizárásnál is használhatjuk az analóg kart, így valamivel könnyebbé válik a támadó kizárása.

Új funkció, hogy a védekezés beállításainál az elzárásokra való reagálást is állíthatjuk, mind a labdavezetőre, mind pedig az elzárást végző támadóra vonatkozóan. Ezt nagyon sokan kérték és valóban egy fájó pontja volt a 2K11-nek.Összességében elmondható, hogy mindenen apró finomításokat hajtottak végre a blokkolástól kezdve, a játékosok levegőben való összeütközéséig. Következő alkalommal pedig a játék irányítása lesz terítéken.

  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K12

Sport >>

megjelenés:

2011. október 04.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei