Nba 2K12 Post up játék változások és első hosszabb gameplay videó

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A fejlesztők teljesen átdolgozták a támadás egyik legfontosabb elemét a post up játékot, a változásokat foglalom nektek össze.
A post up játék előtt azonban nézzétek meg az első teljes negyedet bemutató gameplay videót a Clippers és Boston közötti összecsapásról.

A videó után nézzük, hogy milyen változtatások lesznek a post up játéknál a védekezésnél és a támadásban egyaránt.

Mechanikai változások

A fejlesztők könnyebben elérhetővé próbálták tenni a támadásban a post up játékot, ezért az irányítás változott. Xbox 360 kontroller esetében az Y gombra került át a post up játék indítása. Ez azt jelenti, hogy elég egyszer megnyomnod az Y gombot ahhoz, hogy a játékosod megkezdje a post up játékot és még egy nyomás esetén pedig abbahagyja. A post up játék esetén a mozgás irányítása maradt a bal karon. Az alap post up mozgásokat tehát az Y és a jobb kar segítségével csinálhatjuk meg.  A dobások maradnak a jobb karon, illetve a dobás gombon, de a különböző mozgásokhoz szükséged lesz a bal karra is, többek között a sarkazáshoz vagy a beijesztéshez.

360 fokos mozgás

A korábbi játékok esetében a post up játéknál csak egy irányban tudtál menni, ez eléggé eltért a valós játéktól, ezért mostantól bármilyen irányba tudsz majd haladni. Mozgások

Rengeteg új mozgást raktak be a játékba, amelyek az alábbiak:

Futás: A tavalyi játék esetében szembe kellett állnod a kosárral, ahhoz, hogy futni tudjál a kosár felé, ez idén megváltozik, mert három irányba tudunk majd futni. Különösen abban az esetben lesz ez látványos, ha sokkal gyorsabbak vagyunk, mint a védő.
   
Fordulás: Már a 2K11-ben is le tudtál fordulni a védőről, de mos beraktak egy új mozgást, ahol a lefordulásból egyből futásba tudsz váltani.

Szembe állás: Ez különösen azoknak a játékosoknak kedvező, akiknek magassági vagy súly hátránya van a védővel szemben, de gyorsak. Két fajta szembe állás lesz idén, amit használhatunk, az egyik esetben a támadó teste közel van a védőhöz a másikban pedig nem.     

Kilépős vagy hátralépős csel: Ez a mozgás hasonló a szemben álláshoz, de mégsem az, mert miközben szembe állunk a védővel vezetjük a labdát, majd egyet hátralépve szabad helyet teremtünk a dobáshoz.

Agresszív betolás: Ebben az évben a nagy és erős emberek is kaptak egy plusz mozgást, amivel hatalmas testükkel tolhatják befelé a védőt, mint Shaq fénykorában.Post up dobások

Mivel ebben az évben a legnagyobb post up játékosok is bekerültek a játékba, mint Hakeem vagy Kevin McHale, ezért jó pár új fajta dobást is beraktak a játékba, amit nem fordítanék, mert nem lehet:

  • Hooks and fades
  • Hop Shots
  • Stepback Shot
  • Dropstep layup/dunk
  • Up and under


A védekezésben 3 fő terület lesz, amit használhatunk az ellenfelünkkel szemben. Az első a támadó mozgásának megelőzése lesz, ami veszélyes is lehet, hiszen ha nem jól érzünk rá, és nem jó irányba nyomjuk a bal kart, akkor könnyen veszthetünk. A következő lehetőség az ellentartás, ez leginkább olyan játékosok ellen a hatásos, akik erősek és tolnak be a gyűrű felé. A harmadik pedig a labdaellopás, ez a 2K11 esetében annyiban volt más, hogy nehezen tudtuk rossz időben lenyomni a labdaellopás gombot, de ez idénre megváltozik, mert lesz olyan eset, hogy rossz időben próbálkozunk és e-miatt könnyen kosarat kapunk.

  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K12

Sport >>

megjelenés:

2011. október 04.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei