Nba 2K12 Playbook és taktikai módosulások

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Rob Jones játékmenetért felelős igazgató a fejlesztői blogban közzé tette, hogy a taktikai területén milyen változásokra számíthatunk.
Sokan talán kevésbé használják a taktikai dolgokat, de igazából ez adja meg a kosárlabda játék sava-borsát. Nézzük tehát, hogy mire számíthatunk. A 2K12-ben 3 fontos változtatás történt a taktika területén:

  • A taktika előhívó rendszer drasztikusan megváltozott
  • A taktika sokkal könnyebben elérhető lesz az átlag felhasználó számára is
  • Az edzői profil módosításához nem kell az edzői menübe mennünk.

Taktikai rendszer és taktika előhívása:

A 2K11 esetében óriási fejlesztés volt, hogy lehetőség volt a kezdő öt játékosaihoz maximum 4 figurát hozzárendelni, de ez sok hardcore játékost persze nem elégített ki. Ezért a 2K Sports fejlesztői a legkeményebb közösségi maggal leülve az alábbi megoldást találták ki.

Nyolc taktikai csoport került kialakításra:

Pick and Roll ballhandler
Az a játékos aki az elzárásból kicselezi magát a labdával

Pick and roll screener
Az a játékos aki az elzárást adja

Isolation
Egy-egy elleni szituációk kialakítása

Low Post
Olyan post játék, ahol a gyűrű közvetlen közelében kapják a labdát

High post
Olyan post játék, ahol a gyűrűtől távolabb kapják a labdát

Screen mid
Olyan elzárás, ahol a játékos úgy jön ki, hogy középtávolit dobhat

Screen 3Pt
Olyan elzárás, ahol a játékos úgy jön ki, hogy hármast dobhatAz NBA 2K12-ben 4 figurát rendelhetünk hozzá a játékoshoz és súlyozni lehet a figurák között, ha valaki automatára állítja a taktikák sorrendjét, akkor ez alapján dől majd el. Trade vagy szerződtetés esetén a játékos viszi magával a hozzá rendelt figurákat is.Amennyiben egy játékost például Carmelo Anthony-t cseréljük el, akkor ő mint Isolation-re szakosodott játékos az új csapat mindegyik izolációs figurájába illeszkedni fog. Tehát automatikusan hozzárendeli ha mondjuk 10 ISO játékod van a taktikai könyvben.
Tavaly négy játékot tudtál előhívni, idén pedig ötöt a kontrollerel.A 2K12-ben minden taktikai könyv teljes mértékben szerkeszthető lesz. Lesz egy új opció is, a kontrollerel elő lehet hívni a legjobb figura opciót, ami az adott helyzetben a gép szerint a legjobb megoldást fogja adni.
A fejlesztők komoly változásokat ígérnek, az eddig sem gyenge taktikai könyv, szinte teljes mértékben aktualizált lesz és minden eddiginél dinamikusabb lehetőségeket kínál majd. Külön szabályozhatjuk majd az oldalvonali bedobásoknál használt figurákat ez az utolsó másodperces helyzeteknél kifejezetten előnyös lesz.

A mérkőzés közben a csapat stratégiáját is átalakíthatjuk majd, ehhez nem kell a coaching menüben állítgatnunk. Szóval aki a kosárlabdát játssza is és persze nem csak virtuálisra gondoltam, elég komoly szakmai tudást gyűjthet össze a játékból.
 

  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K12

Sport >>

megjelenés:

2011. október 04.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei