Nba 2K12 My Player újdonságok

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Erick Boenisch a játék producere a fejlesztői blogjában tette közzé az újdonságokat, amit most szeretnék nektek összefoglalni.


Rookie Showcase és Draft előtti interjúk

A tavalyi évhez képest, ahol 4 unalmas meccset kellett lejátszanunk most csak egy meccs lesz a Madison Square Gardenben, ahol bizonyíthatunk az aktuális évfolyam legjobbjai ellen. Ezután a draft pozíciónkat az is erősen befolyásolja, hogy milyen válaszokat adunk az érdeklődő GM-eknek a Draft előtti interjún.

NBA Draft

A Draft előtt megnézhetjük a Mock Draft-ban, hogy valószínűleg kik fognak elvinni. Ezután már tényleg a nagy NBA Draft, jön, ahol David Stern, most már saját hangjával is bejelent bennünket.
Persze ez nem minden, hiszen nem biztos, hogy az első körben elkelünk, ekkor jön a nagy újdonság Adam Silver, Stern helyettese veszi át a stafétabotot, mint a valóságban és ő mondja végig a második körös játékosokat és csapatokat, persze saját hangján, hiszen a készítők ezt is berakták a játékba.

Szerződés tárgyalása és költekezés

Miután elkeltünk, lehetőségünk lesz a pénzről is dönteni, kérhetünk magasabb vagy alacsonyabb összeget, attól függően, hogy mennyire értékeljük magunkat, persze óvakodjunk túl sokat kérni, mert könnyen két szék közé eshetünk.

Az itt kialkudott pénzt két hetente kapjuk majd meg a csapattól és gyakorlatilag bármire felhasználhatjuk, képesség pontok, új cipők, szupersztár mozgások, vagy csak szimplán a saját magunk népszerűsítésének a növelésére.

Hírességek Csarnoka

A korábbi években az NBA 2K My Player módjának nem volt igazi végcélja, most 10 meghatározott cél teljesítése után egy hosszú karrier végén bekerülhetünk a Hírességek Csarnokába, ahol a saját beszédünket is megszerkeszthetjük. A beszéd tartalmát befolyásolni fogja a karrier eredménye, például ha sohasem nyertél gyűrűt, akkor ez is benne lesz a beszédben.

A következő fontos meccs lejátszása

Akiben kételyek merülnek fel arra vonatkozóan, hogy mennyi idejébe fog telni lejátszani egy 18-19 szezonos karriert, ne essen kétségbe, a készítők hagytak egy menekülő utat a kevesebb idővel rendelkezők számára is. Nem kell minden egyes meccset lejátszanod, mert csinálhatod azt is, hogy csak a fontos összecsapásokon avatkozol manuálisan a küzdelembe.

Népszerűségi szintek

Aki kevésnek találta a tavalyi évben a megszerezhető dolgokat bizonyos népszerűségi szint elérése után az most megnyugodhat, hiszen körülbelül ötször annyi mindent szerezhetünk, plakátot, cipőt, TV reklámot.

Játékos képességek

A 2K12-ben teljesen más módon fejleszthetjük a játékosunkat. A képességek különböző alkategóriákba kerültek besorolásra, amelyekben elért szintek alapján tudunk majd bizonyos dolgokat megcsinálni. Egészen részletes lesz a képesség lista, szóval rengeteg pontunkba fog kerülni a fejlesztés.
Dinamikus célok

A My Player módba bekerülnek a dinamikus célok, ez azt jelenti, hogy a játék alapján szerezhetünk majd tapasztalati pontokat. Ha például az emberünk egymás után kétszer dob kosarat rólunk, akkor az lesz a célunk, hogy próbáljuk meg minél hatékonyabban lekapcsolni.

Néhány példa a dinamikus célokra:

  • Kezdj erősen: Dobj be hármat az első négy dobásodból
  • Hajrában erős: Teljesíts 50% feletti mezőnymutatóval
  • Fault probléma: Ne csinálj több személyit ebben a negyedben
  • Nyerő kosár: Szerezz meccset eldöntő kosaratGyakorlások:

Ebben az évben ezekben a gyakorlásokban szerezhetünk extra pontokat:

Shooting
Dribble Course
Knockout
Around the World
2 Man Rebound & Post-Up
Screen and Read
Sign Out
Fastbreak
Full Court Pressure

Sajtókonferencia:

A 2K11-ben egy idő után eléggé unalmasak voltak a kérdések, ezt most fejlesztették és sokkal dinamikusabb dolgokat fognak kérdezni az újságírók. A korábbi válasz típusokat, mint arroganciával válaszolni elfelejthetjük, mert idén konkrét mondatok lesznek.

Népszerűség:

Idén kapunk egy teljesen új képernyőt, ahol folyamatosan látjuk, hogy mennyire vagyunk népszerűek. Idén sokkal több mérföldkövet teljesíthetünk, de jó hír, hogy emeltek a kezdő alap népszerűségi szinten, szóval nem a béka segge alól indulunk.Lesz egy teljesen új opció, amely alapján kikapcsolhatjuk a ránk nézve kötött figurákat és szabadon rohangálhatunk tetszés szerint a pályán. Erick ígérete szerint a mesterséges intelligencia is fejlődni fog, ami sokkal nehezebbé teszi a dolgunkat.

  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K12

Sport >>

megjelenés:

2011. október 04.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei