Nba 2K11 prezentációs fejlesztések

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Sokan többre számítottak a konzolos demó kapcsán, hiszen csak a Lakers és a Celtics volt benne, illetve a kommentár is teljesen hiányzott. Ennek ellenére az összbenyomás a közösség részéről teljesen jó volt. Visszatérve a cikk lényegére 2K Admin Ron a 2K közösségi menedzsere most a prezentációs fejlesztésekről lebentette fel a fátylat.
Azok a fejlesztések, amiről most lesz szó, a hab a tortán kategóriába tartoznak egy jó játék kapcsán.

A mérkőzés előtti bemutatás:

A fejlesztők igyekeztek ebben a tekintetben is igyekeztek követni a TV közvetítések hangulatát és több a kapcsolódó galériákban is látható beltéri és kültéri képi elemet is beraktak a játékba.


Dinamikusan változó közönség:

Apró dolgokat kezdtek el figyelembe venni. Hányszor előfordul, hogy egy Lakers meccsen, ami általában telt házas, az első negyedben nincsenek a nézőtéren, mert a dugóban ülnek és csak a második negyedre érnek a meccsre. Ez szinte minden NBA csapat esetében így működik, szóval ezt majd láthatjuk a játékban is.

Új mini kijelző:

Egy teljesen új kijelzőt kapunk az NBA 2K11-ben, ami egy autó műszerfalának funkciójához hasonlít és minden számunkra a játékkal kapcsolatban fontos információt tartalmaz.

Új kamera beállítások:

A 2K11-ben a kamerákat teljesen úgy állítják be, hogy a játék vizualítása a lehető legjobban hasonlítson egy TV közvetítésre. Az alap kamera beállítás a Broadcast lesz.

Félidő:

Az előző hírben írtuk, hogy visszahozzák a félidei show-t. A különböző show elemek másképpen fognak viselkedni az alapszakaszban, a rájátszásban és a döntőben is.

Közönség is részt vesz a játékban:

Lehetőség lesz bizonyos mértékig a közönséggel való vitatkozásra is, ami mutogatás formájában valósul meg és más reakciót vált ki hazai és idegenbeli meccseken.

Játékos aláírások:

Az NBA-nek meg van minden játékos digitális aláírása, amelyeket a feltöltött fotóinkhoz tudunk majd felhasználni.

A képeket a kapcsolódó galériában nézhetitek meg.











  GalériaNba 2K11  
  Kapcsolódó galériák    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K11

Sport >>

megjelenés:

2010. október 15.

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei