NHL HSP 14 - helyzetjelentés

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A kiegészítő szeptemberben fog megjelenni előre láthatólag, ebben a cikkben igyekszem összefoglalni Nektek a tartalmát és helyzetjelentést adni a jelenlegi állapotokról.
A szeptemberben megjelenő patchben a MOL Liga mind a 7 csapata (Brassó, Dunaújváros, Ferencváros, Érsekújvár, HSC Csíkszereda, Miskolc, Újpest) helyet kap, idei mezekkel, jégborításokkal és minden játékosnak egyedi arca lesz.

A magyar U18-as válogatott kikerül, helyettük a Gyergyószentmiklós kerül be, természetesen a magyar nagy válogatott ezúttal benne lesz a játékban.

A megjelenés szeptemberre várható, jelenleg a MOL Liga csapatainak adatbázisa készen van, a mezek bemutatására még várunk és az arcok is folyamatosan készülnek.

Ha naprakész információkhoz szeretnétek jutni az NHL 09 HSP 14 kiegészítőt illetően lájkoljátok a kiegészítő hivatalos oldalát ( NHL HSP 14 ) és minket is facebookon ( https://www.facebook.com/nbahungary )!
  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

NHL 09

Sport >>

megjelenés:

2008. október 22.

fejlesztő:

EA Sports

kiadó:

EA Games

Web Fórum
Galéria Patch
Kapcsolódó galéria:
NHL 09 patch képek
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei