NBA 2K11 visszatekintés

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Az Európában október 15-én boltokba kerülő NBA 2K11-ről a korábbi amerikai megjelenésnek köszönhetően napvilágra kerültek az első visszatekintések.


Most a Kotaku.com-on megjelent visszatekintést és videót osztom meg veletek.

Michael Jordan 1995-ben tért vissza először az NBA-be a híres két szavas szlogennel. I’m back. Most visszatért a videó játékok világába is hivatalosan az NBA 2K11-ben, komoly formában, úgy ahogy az a legnagyobb játékoshoz méltó.

Az NBA 2K11 ebben az évben a legjobb kosárlabda szimuláció. A teljes játékélményt kínálja az Association-tól (Egész csapatos menedzser mód), a My Player(egy játékos karrier) módig. A konzolosoknak már a második évben biztosítanak egy nagyon versenyző szellemű csapat módot is.

A már megszokott, de némileg finomított elemeken kívül, most lehetőségünk lesz 18 klasszikus csapatot is irányítani, amelyek között a Jordan által irányított 1986 és 1998 közötti Chicago Bulls tölt be vezető szerepet.


Ki az ideális NBA 2K11 játékos?

Aki már valamilyen szervezett formában játszott kosárlabdát, vagy tájékozott megfigyelője a játéknak.

Miért kell ezt a játékot megszerezned?


 Annak ellenére, hogy esetleg nem tartozol ahhoz a korosztályhoz, aki Jordan-t sokszor látta élőben, ez azaz élmény, amelyet meg kell tapasztalnod legalább egyszer. A sport játékokat gyakran kritizálják amiatt, hogy csak az aktuális szezonra koncentrálnak. Ebben a játékban egy egész érát kapsz csomagban, egy csomó legenda társszereplésével.


Mi ez a Jordan mód?


Itt 10 meccset játszhatsz le a legemlékezetesebbek közül. Amennyiben teljesíted, amit Jordan a valóságban, akkor elérhetővé válik a karaktere számodra az egyjátékos módban(My Player) is. 


Rendben. Elég Jordanből. Fejlesztettek valamit a játék többi részén?


Abszolút. Teljesen eltüntették a játékból azokat az animációkat, amelyek elindítása után teljesen tehetetlen voltál, mert meg kellett várni, hogy végig menjen. Ha valamilyen módon beavatkozol a játékosod irányításába, akkor az azonnal látható. A labdakezelés bizonyos mértékben változott, maradt a bal oldali analóg kar a játékos irányítására, míg a jobb karral a dobást tudott kezelni továbbra is. A játékmenet és az irányítás kapcsolata szinte teljesen realisztikussá vált.


Igen, ez minden?


Nem ebben az évben elfelejtheted, hogy az ellenfeled 1 az 1-ben egy beijesztéssel és futással lecselezheted. A védekezés sokkal jobb lett és az AI kifejezetten figyel a passzaid megakadályozására, e-miatt lehet egy pár nem túl tiszta labdavesztésed, de az első patch ezt biztosan fogja javítani. Szóval a passzolás sokkal nagyobb figyelmet fog igényelni.


Miért vedd meg a 2K11-et, amikor a 2K10 is nagyon jó?


A jobb irányítás miatt mindenképpen fejlettebb, illetve a menedzser módban lehetőség van a draft napján is cserélni, mint a valóságban. A közönség sokkal jobban igazodik a meccshez, így a hangulat is sokkal realisztikusabb. A figurák hívása is egyszerűbb lett a tavalyi verzióhoz képest. A CPU az igazi kosárlabdához hasonló támadásokat vezet majd és természetesen a klasszikus csapatok is a vásárlásra ösztönöznek.


Multiplayer


A megjelenés napján a játék online része még nem működött tökéletesen, de ezt biztosan javítani fogják még.


NBA 2K11 Michael Jordan a meccs játékosa videó










  GalériaNba 2K11  
  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K11

Sport >>

megjelenés:

2010. október 15.

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei