Hogyan csináld meg a Jordan Challenge-t 1. rész

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Sokan biztosan beütötték a korábban használt kódot és nem teljesítették a Jordan Challenge-t, bizonyosan sokan végig vittétek, esetleg valaki feladta, mert valahol nagyon nehéz volt.
Steven Bartlett az Operation Sports újságírója készített egy rövid leírást ahhoz, hogy megkönnyítse a dolgotokat. Nézzük tehát, hogy mik a tippjei:

The Arrival
April 20, 1986 @ Celtics
Game 2, Eastern Conference First-Round Playoffs

First Round
Score 63+ Points
Shoot 50%+ from the field
Record 6+ assists

Az eredeti Jordan cipőkben a legnagyobb előnyöd MJ atletikus képességeiben rejlik(97 gyorsaság, 99 zsákolás). Jordan 85-ben szinte megállíthatatlan volt a széleken.

Jordan Boston Gardenben talán az NBA történetének egyik legfélelmetesebb csapatával csapott össze, Bird, Mc Hale, Parish, Dennis Johnson és Ainge alkották ezt a garnitúrát. Ezek a fiúk a darálós védekezésről és a magas kosárlabda intelligenciáról voltak híresek. Jordannek ebben az esetben egy erős, intelligens és tehetségesebb csapattal kellett szembenéznie.Hasonlóan Derrick Rose mostani képességeihez, robbanékonyság és elképesztő rugók azok a dolgok, amiket sikerrel használhatunk.
A legtöbbször az egyszerű quick isolation figurát használjátok, amely segítségével a hárompontos vonalon kívülről indulva egy az egyben ziccerig kell jutnotok. A mérkőzés egy bizonyos időszakában Jordan-t irányító posztra rakja a gép , ami egy igazán kedvező párharcot eredményez a kisebb és lassúbb Dennis Johnson ellen. Szimpla L2 gombbal előhívható csellel simán vered, majd indulj meg a kosár felé, a besegítő csapatársak esetén pedig passzolj.

Másik hasznos csel az isomotion irányítás alatt húzd vissza a bal oldali kart, amjd nyomd meg az L2 gombot és máris csináltál egy sima láb közötti pattintásos cselt, majd szintén próbálkozz a betöréssel, persze inkább abban az irányban próbálkozz, ahol kevesebb lehetőség van a többieknek a besegítésre. Ha már a gyűrű közelébe érsz nincs az a védő, aki elég magasra ugorjon, hogy fault nélkül megállítson.

69 Points
March 28, 1990 @ Cavaliers
Regular Season Game

Score 69+ points
Shoot 50%+ from the field
Record 6+ assists
Win the game

Mindenki emlékszik Jordan meccset nyerő dobására Craig Ehlo fölött a rájátszás első köréből, a 69 pontos teljesítménye a rákövetkező évben történt.
Jordan ebben az évben már jobban dobott kívülről, szóval egy kicsit nagyobb tered van, mint az előző meccs esetében. Ezen a meccsen sima tempódobásokkal operálhatsz, mivel Jordan cselezés utáni dobás képessége 95-ös. Azt se felejtsd el, hogy ezen a meccsen már Scottie is játszik, szóval sok elzárásos megoldást válassz, ahol próbáljátok egymást helyzetbe hozni, neki is nagy előnye van a kisebb védőkkel szemben. Ezen a meccsen ne félj sok dobást elvállalni.

Shootout
Any 1990 Game vs. Hawks
Regular Season Game

Outscore Dominique
Hold Dominique to under 25 points
Record 5+ assists
Win the game

Air Jordan a Human Highlight Film Dominique Wilkins ellen. Ez a két játékos új magasságokba emelte a zsákolóbajnokságok színvonalát. Ez a kihívás azonban számodra a védekezésről fog szólni. A legfontosabb dolog, amire ezen a meccsen figyelned kell az a lábmunka, hiszen Wilkins-t ezzel a képességgel kell leginkább megállítanod. Az edzői beállításoknál válassz szoros védekezési beállításokat. Ha Nique ebben az esetben is gondot okoz, akkor használj sűrűn kettős védekezést.

Bad Boys
May 26, 1990 vs. Pistons
Game 3, Eastern Conference Finals

Score 47+ points
Record 4+ assists
Win the game

A Jordan szabály kitalálója az 1990-es Detroit Pistons, amely keleti királya volt hosszú éveken keresztül. Jordan és a Bulls persze leveri majd a Pistons, de nem ebben az évben. 1990-ben a harmadik meccsen Jordan viszont darabokra szedte őket. Ezen a meccsen egy fiatal és gyors lábú, de nálad jóval alacsonyabb Dumars-al kell szembenézned, ha le tudod rázni akkor jó esélyed van arra, hogy kosarakat dobjál.

Egy idő után bejön ellened a Jordan szabály is, ami kemény kettős védekezést jelent, ebből próbálj meg kifelé cselezni a hárompontos vonal felé, majd próbálj meg betörni a kosárhoz, ahol ha nincs esély a dobásra passzolj.

1991 NBA Finals
June 2-June 12 vs. Lakers

Avg. 31+ points
Avg. 55%+ from the field
Avg. 11+ assists
Win the series

Ebben a körben a teljes 91-es döntőt kell lejátszanod, ahol nem kevesebb a feladat, mint Magic és a Lakers legyőzése.Ebben már szinte a teljes Jordan arzenál a segítségedre lesz, a híres Jordan féle fade-away dobás, hárompontosok, elképesztő védekezési képességek, magas kosárlabda intelligencia és elképesztően magas kosár közeli teljesítmény.

A meccseket általában a középtávoli és post-up játék erőltetésével kezd, így a mezőnyszázalékot magas marad és Mj-nek több helye marad a betörések elkezdésére, amivel a későbbiekben nagyon hatékonyan tudsz operálni a lakers védők ellenében.

Az alapvonali betörések is nagy segítségedre lesznek ebben a sorozatban, ne erőlködj minden esetben a kosárdobáson, ez már az a Bulls, ahol elég sok jó képességű befejező játékossal vagy együtt.

Az eredeti cikket itt találod, ha esetleg hiba csúszott volna a fordításba azt sajnálom, elég nehéz a megfelelő magyar kifejezéseket megtalálni.

 

 
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K11

Sport >>

megjelenés:

2010. október 15.

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei